Welkom bij TEX Travel Services!

TEX Travel Services is sinds 2006 een handelsnaam van TEX Services en wordt door Tom Exterkate gebruikt voor:

  • het organiseren van spirituele groepsreizen naar Suriname;
  • deelname aan projecten die gericht zijn op duurzaam ondernemen in Suriname. Er wordt uitsluitend deelgenomen aan projecten die nauwe raakvlakken hebben met spiritualiteit en reizen naar en in Suriname.

Mede in verband met de vele reisbeperkingen als gevolg van de covid-pandemie zijn alle activiteiten van TEX Travel Services per 30-04-2020 beëindigd.

Neem contact op met TEX Services indien u interesse heeft in een spirituele reis naar Suriname. We kunnen u op  weg helpen!
Ter inspiratie onderstaand een paar voorbeelden van reizen die door TEX Travel Services georganiseerd werden.

Kalm onder de Palm

Een vakantie met een extra dimensie, gericht op innerlijke rust, tijd om tot jezelf te komen en nieuwe energie op te doen in een prachtige natuurlijke omgeving, het tropisch regenwoud in Suriname. Tijdens deze reizen bieden wij je de mogelijkheid om eens echt te onthaasten en jezelf te ontmoeten.

De oefeningen die in het dagelijkse programma zitten verweven, dragen bij aan minder stress in het lichaam en een betere balans tussen lichaam en geest. Meditatie en lichaamsoefeningen (do-in of qi -qong) zijn onderdeel van het dagelijkse programma. Door de beoefening van meditatie en lichaamsoefeningen ontwikkel je meer zelfvertrouwen, levensvreugde, verdraagzaamheid, lichamelijke en geestelijke vitaliteit, zelfkennis, liefde en harmonie voor jezelf en de omgeving. Tevens bieden wij tijdens de reis workshops aan op het gebied van lichaamswerk (Shiatsu) en creativiteit, hier kun je vrijblijvend aan deelnemen.

Rust in het Regenwoud

Tijdens deze reis wordt een meditatieprogramma aangeboden waarin mediteren en visualiseren verweven wordt met de Surinaamse natuur. In de rust van deze natuur ontmoeten we onze innerlijke intuïtieve stem, die meestal door onze gedachten wordt overschreeuwd. We laten gedachten komen en weer gaan totdat er niets meer is dan de geluiden van het regenwoud. We leren hoe we onze energie kunnen laten stromen in ons lijf en terug te keren naar onze eigen innerlijk rust. Na deze reis kom je weer opgeladen en uitgerust thuis. Deze reiservaring zal een lange tijd zijn ‘rustige’ nawerking hebben op je dagelijkse stressvolle bestaan.

Tiri  (Surinaams voor stilte, zelfsturing)

Deze spirituele reis biedt de mogelijkheid om in liefdevolle verbinding met  jezelf te gaan en te komen tot verstilling, in het prachtige rustgevende Surinaamse oerwoud. De slogan voor deze reis is: Terug naar je eigen natuur door middel van de natuur.

In onze gejaagde westerse maatschappij gaat alles steeds sneller. Het lijkt niet meer zo eenvoudig om stil te staan bij wat is, om te leven in het moment, het waarnemen van wat er in je leeft, het loslaten van spanningen en stress. Simpelweg terug naar de bron. Tijdens deze reis genieten we van de stilte van de natuur. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om vanuit de verbinding en rust in zichzelf weer contact te maken met hun omgeving. Het aanbod is een combinatie van reizen, meditatie, stilte en aanboren van je eigen creativiteit. Er worden actieve meditaties aangeboden die helpen om het lichaam opnieuw te ervaren. Geleide fantasieoefeningen nemen u mee ver weg van de dagelijkse sleur. U maakt contact met uw innerlijke wijsheid, uw bron en u kunt steeds terugvallen op uw adem als een innerlijk rustpunt. Elke stap brengt meer evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.

TEX Services
Ceram 51
3772 ZX  Barneveld
Nederland

t: +31 651325899
e: tex@texservices.nl

De activiteiten van
TEX Travel Services
zijn per april 2020 beëindigd.